Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Reteta de crap umplut cu ciuperci este bine sa o incercati macar o data ca sa va convingeti ca desi pare greu de preparat nu veti sta in bucatarie mai mult de max o ora.Iar laudele mancaciosilor nu vor intarzia sa apara.
Vinul este întotdeauna ingredientul secret al pestelui, cu care obţine acea aromă pe care şi-o doreşte fiecare Această reţetă de crap în sos de vin se preparară în maxim o ora dar se devoreaza in cateva minute.
Printre preparatele importante la masa de Paste este friptura de miel, unde fiecare gospodina are reteta si ritualul ei, una din cele mai reusite retete fiind cea de friptura de miel in vin.
Rulada de miel este o imbinare intre baza traditionala (carnea de miel) si surplusul preferential (orice dorim sa contina rulada). Rulada de miel este conceputa ca orice rulada, ea putand fi servita ca aperitiv sau ca fel principal.
Carnea de miel la cuptor cu anghinare si mazare, este un preparat de origine Calabrese, care este pregătit special pentru Paşte.Aspectul deosebit si gustul desavarsit al preparatuli va aduce numai laude si vorbe bune.
Cotletele de miel cu parmezan si patrunjel este un fel de mancare care poate fi preparat foarte rapid.In doar 15 minute puteti avea pe masa o friptura delicioasa.Acest preparat este de nelipsit pe masa traditionala de Paste.
Unul dintre cele mai populare feluri de mancare din Grecia, souvlaki sau souvlakia inseamna frigarui din carne de porc, miel, vita sau peste (peste-spada, de preferinta), fara legume de cele mai multe ori, rumenite apetisant pe gratar.
In mod traditional, de pe masa de Paste nu lipseste carnea de miel. Este o carne frageda, care capata o aroma rafinata in combinatie cu diferite verdeturi. Daca doriti sa va impresionati invitatii puteti pregati aceasta reteta rapida si delicioasa.
Pentru cei care nu iubesc in mod deosebit drobul traditional de Paste din carne de miel, aceasta rulada poate fi o optiune delicioasa pentru invitatii nostri.
Un aperitiv gustos din sunca si carne de miel a carui savoare poate fi scoasa in evidenta prin alaturarea unui vin demisec.Acest preparat poate fi de asemenea si un fel principal prin alaturarea unei garnituri sau a unei salate.