Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Pieptul de pui pane este un preparat gustos care se poate servi atat cald cat si rece, fiind mult mai gustos daca se serveste a doua zi.
Rata umpluta este un preparat care merita incercat! Pentru un plus de aroma si gust in momentul cand a-ti scos rata din cuptor o puteti stropi cu zeama de la o portocala.
Rata cu mere este o delicatesa culinara pe care putini stiu sa o prepare. Servita rece o portie de rata cu mere va va incanta si va va bucura din plin papilele gustative.
Rata la frigare este o delicatesa pe care nu trebuie sa o ratati.
Crevetii fripti cu flori de dovlecei este un preparat tipic mediteranean pe care il puteti prepara si dumneavoastra acasa. Secretul acestui preparat este sa fie servit proaspat si multa lamaie.
Gasca fripta la cuptor este un preparat delicios, pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti invitati deosebiti pe care doriti sa ii surprindeti.
Chiar daca este o mai degraba specific meselor festive americane, poti incerca de un curcan la cuptor . Este o friptura grozava pentru toata familia.
Desi pare dificil de preparat curcanul umplut are si el avantajele lui.Curcanul are carne dietetica pe care o pot consuma chiar si cei care din diferite motive tin regim.
Daca doriti ca de sarbatori sa schimbati meniul, atunci este momentul sa incercati curcanul umplut cu castane. Aromat si gustos, va fi cu siguranta pe placul dvs.
Fazanul fript este un preparat pe cat de migalos pe atat de gustos. Daca aveti ocazia sa incercati acest preparat veti fi surprins de gustul fin al fazanului