Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Tocana de bame are un gust delicios si mai ales contine multe vitamine.Bamele sunt delicioase si foarte bune in multe cure de slabire sau diete.
Musacaua de vinete este aromata, delicioasa si foarte usor de preparat. Daca doriti puteti inlocui vinetele cu dovlecei sau cartofi.
Iahnie de fasole este o macare raspandita la noi, fiind in acelasi timp si mancarea de baza in zilele de post.
Ghiveciul de legume este o mancarica extraordinar de usoara si de savuroasa, o garnitura foarte buna sau pur si simplu o mancare de post satioasa.
Cuscusul cu legume si carne de porc are un gust aparte si o aroma pe care nu o veti uita prea usor.
Cartofii cu kaizer si ceapa sunt un preparat delicios, aromat, pe care il puteti servi atat cald cat si rece, cand aromele sunt mai intense.
Canapelele de vinete cu legume si carne sunt foarte aromate. daca doriti puteti adauga deasupra in momentul cand le introduceti la cuptor si o felie de mozzarella sau cascaval
Varza calita pe pat de costita este un preparat romanesc, care in fiecare zona a tarii se prepara in mod diferit. Noi va oferim reteta cea mai rapida si gustoasa.
Legumele cu sos bechamel se pot servi atat calde cat si reci, fiind un preparat aromat, delicios si usor de preparat.
Budinca de conopida este foarte gustoasa, fiind ideala pentru copii care refuza conopida datorita gustului putin ciudat.