Dulceata de grapefruit are o aroma exotica de care te indragosteti imediat. Aroma delicata a acestei dulceti o face de neegalat.
Caisele sunt unele dintre cele mai gustoase fructe. Din ele poti obtine dulceturi si gemuri aromate. Dulceata de caise este potrivita pentru diverse prajituri si ca umplutura pentru clatite.
Portocalele in dulceata reprezinta un desert rafinat. Poti folosi aceasta dulceata pentru clatite si prajituri, dar si pentru gustarile dulci din zilele in care ai pofta de ceva bun.
Pastreaza si la iarna aroma inconfundabila a coacazelor negre preparand o delicioasa peltea de coacaze cu care sa te delectezi in zilele geroase de iarna!
Daca doriti sa incercati o reteta clasica de magiun traditional incercati si aceasta reteta de magiun cu prune care va va incanta.
Marmelada de pere prune si mere ofera un gust deosebit intr-o combinatie de zile mari. Marmelada de pere prune si mere este ideala atat la micul dejun cat si la prepararea prajiturilor.
Incercati reteta de marmelada de caise. Aceasta marmelada de caise este la fel de buna si parfumata, pastrand toata savoarea caiselor. Marmelada de caise este excelenta pentru micul dejun sau pentru prepararea altor deserturi.
Marmelada de capsuni are o aroma pe care cu totii o indragim, de aceea pentru a beneficia de aceasta aroma si iarna nimic nu e mai bun decat marmelada cu capsuni.
Marmelada de pere este una din acele marmelade la care nu trebuie adaugat mult zahar deoarece perele sunt destul de dulci, astfel produsul finit este mult mai natural si mai gustos.
Marmelada de dovleac este o marmelada care ii va lasa pe toti surprinsi deoarece aroma dovleacului este capturata si foarte bine pusa in valoare.