Midiile rasol se pot cansuma ca atare sau se pot consuma in combinatie cu salata de ceapa verde, avand un aport ridicat de vitamine.
Cand doriti un preparat delicios si in acelasi timp usor de preparat midiile cu sos alb sunt solutia ideala.
Midiile cu orez trebuie sa le incercati si dvs. Combinatia dintre vin, midii si sofran face din acest preparat unul special.
Daca doriti un aperitiv exotic dar totusi simplu de preparat cu care sa impresionati invitatii, scoicile umplute sunt solutia perfecta.
Broastele cu sos alb poate pentru unii nu par gustoase dar daca le veti gusta o data cu siguranta nu le veti uita prea usor aroma.
Reteta de pui sote o puteti prepara ori de cate ori doriti sa preparati ceva gustos dar nu aveti mult timp la dispozitie. Puiul sote este foarte gustos alaturi de o garnitura piute cum ar fi morcovi sau broccoli.
Puiul cu ciuperci este o mancare de vara care se poate consuma si rece, fiind de asemenea un preparat dietetic si gustos.
Mancarea de pui cu mazare este delicioasa si satioasa, cu putine calorii. Bogata in proteine, glucide, vitamine si saruri minerale, mai ales substante azotoase, mazarea este o leguma ieftina si usor de gatit.
Tocana de pui este cu siguranta o mancare foarte des intalnita in bucatariile tuturor. Optional se pot adauga mai multe legume, astfel aroma si gustul tocanitei este mereu usor diferit.
Puiul inabusit cu ciuperci este un prepara pe care il puteti oricand face folosind ciuperci albe proaspete sau din conserva.