Puiul umplut este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste sau de Craciun. Dar acest pui umplut se poate servi si la cinele in familie sau alaturi de prieteni, insotit de diferite sosuri.
Piftia de pasare este un aperitiv de nelipsit de pe masa de Craciun. Pentru o reusita a piftiei de pasare este indicata folosirea carnii de pasare matura.
Puiul cu sos de rosii este un preparat foarte raspandit la noi, deoarece se prepara rapid si este foarte satios.
Puiul cu sparanghel este un preparat gustos, care poate fi facut in mai putin de o ora. Mancarea este potrivita pentru pranz sau cina, fiind un preparat usor si hranitor.
Daca vreti sa mancati ceva usor si va place fasolea, va recomand reteta de pui cu fasole verde. In plus, puteti servi puiul cu fasole verde astfel preparat si rece si cald.
In ciuda numelui scortos, anghenahtul de puie se face foarte simplu, e usoara , ideala c?nd legumele verii s-au terminat si exista relativ putine optiuni de a da o nota de proaspat meniului nostru cel de toate zilele.
Acest cu sos alb se pregateste foarte rapid. Este alegerea perfecta pentru atunci cand vii acasa si obosita nu ai chef de gatit sau cand primesti o vizita neasteptata si vrei sa impresionezi musafirii.
Puiul cu sos de tarhon este o reteta foarte simplu de realizat, gustoasa si fara prea multe complicatii de aprovizionare! Si pentru ca e vara, e bine sa folosim verdeturi proaspete, adica in cazul acesta, tarhon proaspat.
Puiul cu anghinare este un preparat italienesc pe care cu siguranta il veti indragi si dvs din prima imbucatura.
Puiul cu smnatana se incadreaza in acele reteta care sunt mult mai gustoase daca sunt servite reci.