nimic nu se compara cu pestele la gratar, iar daca pestele este slab, cu atat mai bine.Heringul la gratar este un preparat delicios, ideal in orice sezon sau moment al zilei.
Heringii cu sos alb trebuie sa ii preparati si dvs.Aroma fina a sosului in combinatie cu gustul pestelui face ca acest preparat sa fie o delicatesa culinara.
Bibanul prajit este un preparat delicios, sanatos, pe care il puteti consuma atat rece cat si cald, fiind o sursa importanta de vitamine si minerale.
Bibanul fiert este un preparat delicios care este foarte gustos daca este servit rece in zilele caniculare de vara.
Bibanul cu rosii este un preparat care desi pare complicat se prepara repede si este foarte gustos.
Crochetele de peste se pot servi atat ca aperitiv cat si ca gustare sau ca fel principal alaturi de o garnitura de legume.
Daca doriti o portie zdravana devitamine si sanatate, atunci este momentul sa preparati scrumbia de Dunare la gratar. Desi are multe oase, gustul scrumbiei nu se poate compara cu al nici unui alt peste.
Scrumbia de Dunare la cuptor este un preparat delicios dar trebuie sa aveti grija pentru ca desi sunt gustoase scrumbiile se digera foarte greu.
Cand doriti sa preparati o masa delicioasa pentru cei dragi, tiparul la cuptor este solutia ideala.
Pastravul prajit este o manacre ideala pentru zilele caniculare de vara cand putem sa il consumam rece si in acelasi timp sa avem o sursa importanta de vitamine si minerale.