La orice gratar in aer liber pastravii la gratar nu trebuie sa lipseasca. Serviti simpli cu lamaie sau cu mujdei de usturoi, gustul fin al pastravului ramane neschimbat.
Pastravii la tava sunt solutia ideala pentru zilele cand doriti la felul principal un preparat usor si plin de vitamine.
Fileurile de cod cu cascaval se pot prepara la mesele la care se anunta multi invitati si pe care doriti sa ii surprindeti in mod placut.
Pestele oceanic rasol este un preparat foarte gustos care se poate consuma rece in zilele caniculare de vara, fiind o importanta sursa de vitamine si minerale.
Chiftelutele marinate din peste oceanic se pot consuma ca gustare simple fara sos, sau se pot servi alaturi de garnitura de piure.
Pestele oceanic a la grec este un preparat delicios, sanatos si plin de vitamine care se poate servi atat rece cat si cald.
Sufleul de peste oceanic este un preparat delicios care se poate consuma atat cald cat si rece . Sufleul de peste oceanic se poate servi atat la micul dejun cat si la cina, fiind in acelasi timp un preparat dietetic delicios si sanatos.
Cele mai gustoase salate cu fructe de mare sunt cele cu carne de rac. Numai ca desi sunt gustoase si bogate in vitamine, se digera destul de greu.
Daca doriti o delicatesa culinara care sa nu va faca sa stati mult timp in bucatarie, atunci pueti prepara scorlodea de raci. Delicioasa si apetisanta va va incanta pe loc.
Racii fierti in vin se pot servi ori simpli, ori ca salata delicioasa de vara.