Gutuile cu carne de gaina este un preparat pe care trebuie sa il incercati. Desi pare imposibila combinatia gutui si carne de gaina este cea mai buna alegere.
Galantina de gaina sau curca este un aperitiv special, cu mare cautare mai ales la petreceri sau la anumite evenimente importante.
Bibilica cu varza este o mancare atat de iarna cat si de vara, mai ales daca se prepara cu varza proaspata si cu mult marar.
Reteta de cocos cu vin este o reteta care nu trebuie sa lipseasca din retetarul niciunei gospodine.
Reteta de cocos sote este cunoscuta de multe gospodine, insa putine se incumete sa o prepare deoarece pare complicata. Aroma si gustul ei este un avantaj pentru bucatareasa care il va prepara.
Piftia de cocos este un aperitiv de nelipsit de pe masa de craciun. Servita rece si preparat din cocos de tara, gustul ei este delicios si foarte gustos.
Rata pe varza este o mancare delicioasa, aspectuoasa si gustoasa, cu care ii puteti oricand incanta pe cei dragi. In momentul servirii puteti infige in varza si cateva ciusti iuti.
Rata cu masline este un preparat care desi pare ca se prepara destul de greu merita sa il preparati si dvs macar o data. Gustul si aroma preparatuli va va incanta!
Rata umpluta este un preparat care merita incercat! Pentru un plus de aroma si gust in momentul cand a-ti scos rata din cuptor o puteti stropi cu zeama de la o portocala.
Rata cu mere este o delicatesa culinara pe care putini stiu sa o prepare. Servita rece o portie de rata cu mere va va incanta si va va bucura din plin papilele gustative.