Usturoiul marinat este un preparat delicios, care este mult mai bun dact usturoiul proaspat deoarece este mult mai usor de digerat si mult mai aromat.
Morcovii murati sunt ideali pentru salatele de legume, pentru mancarurile pe baza de morcovi cu mazare sau se pot servi drept garnitura.
Compotul de cirese este un compot care nu trebuie sa lipseasca din camara nici unei gospodine, mai ales ca se prepara usor, necesita putine ingrediente, iar fructele se pot consuma ca atare sau se pot folosi la diferite deserturi delicioase.
Compotul condimentat de mere este un preparat aromat, care se poate folosi atat ca desert cat si la prepararea multor feluri de mancare. Secretul acestui preparat este faptul ca trebuie gatit la foc mic , astfel fructele isi pastreaza forma initiala, iar
Gemul de struguri este foarte gustos si aromat, fiind foarte des intrebuintat la diferite deserturi. Pentru un plus de aroma se pot folosi struguri dulci, fara samburi.
Compotul de pepene galben cu vin Porto este un preparat delicat, aromat, ideal in zilele de iarna cand pepenii galbeni nu se mai gasesc, aroma acesti compot fiind exact ceea ce aveti nevoie.
Smochinele in sos de vin rosu vanilie miere si scortisoara este un desert aromat, fin la textura si care te imbie atat prin aroma cat si prin delicatetea lui.
Jeleul de rodie este un desert delicios, rapid de preparat si care se poate pastar la rece chiar si 2 ani, fara ca borcanul sa fie desfacut. Jeleul de rodie se poate folosi la prepararea deserturilor sau se poate servi ca atare.
Pizza Romana este o combinatie reusita intre Pizza Marinara si Pizza Margherita. Faptul ca contine hamsie ii da o aroma speciala pe care cu siguranta o veti indragi.
Pizza Napoletana este o pizza speciala tocmai prin faptul ca aroma pestelui este foarte intensa. Daca doriti o pizza mai bogata puteti folosi mozzarella, insa nu prea multa ca sa nu mascheze gustul pestelui.