Crapul la cuptor cu sos de vin etse o mancare perfecta in zilele cu dezlegare la peste.
Crapul marinaresc este un preparat marinaresc specific Deltei Dunarii.
Scrumbia cu sos englezesc trebuie sa o incercati si dvs pentru ca este foarte gustoasa.
Scrumbia la cuptor -in pergament este reteta de succes pentru un pranz dietetic si sanatos.
Salaul in sos picant trebuie preparat in zilele cu dezlegare la peste deoarece este o mancare satioasa si plina de vitamine.
Stiuca in sos picant este foarte gustoasa si aromata, iar aroma picanta o puteti prepara cum o doriti.
Codul prajit este un preparat foarte indragit si aromat pentru ca se prepara rapid.
Crapul prajit este preparatul cel mai des intalnit din peste deoarece este foarte gustos iar crapul nu are oase multe.
Crapul prajit cu sos genovez este o delicatesa pescareasca, foarte aromata si gustoasa.
Pastravii prajiti trebuie sa ii incercati si dvs deoarece sunt deliciosi si foarte gustosi.