Zarzavatul pentru ciorbe este de nelipsit din camara pentru iarna a oricarei gospodine. Se stie ca el contine multe legume pe care iarna nu le gasim in comert de aceea zarzavatul pentru ciorbe este foarte apreciat.
zarzavatul pentru ciorba inlocuieste cu succes bulionul sau sucul de rosii in ciorbe sau borsuri, oferind un gust mai intens al legumelor.
Sunt multe retete de varza rosie murata. Fiecare gospodina are reteta ei, da noi va eferim reteta traditionala pe care cu siguranta o veti prepara si dvs.
Aceasta reteta de varza alba la borcan este o reteta rapida de aceea ea se pune repede dar trebuie consumata in maxim 2-3 sapatamani deoarece varza fermenteaza repede.
Fiecare gospodina are reteta proprie de varza murata la butoi. Noi va oferim insa reteta clasica pe care o puteti imbunatati, dupa gust.
Varza alba tocata murata face parte din categoria de muraturi pe care le puteti prepara cu succes in orice sezon.
Suc de rosii cu legume de toamna este un preparat de iarna delicios care poate fe folosit atat la ciorbe cat si la feluri mai elaborate de mancare, oferind un gust dulceag si o textura fina.
Sunt multe retete de suc de rosii pentru iarna, fiecare gospodina are secretul ei. Noi va oferim reteta clasica de suc de rosii pe care o puteti imbunatatii, dupa gust.
Sos de legume pentru ciorbe si mancaruri este delicios in prepararea cirbelor in sezonul de iarna datorita faptului ca contine multe vitamine din legumle folosite.
Sos de rosii cu gogosari si ceapa este unul din sosurile preferate de gospodine datorita aromei dulce-acrisoare. Este unul din sosurile de iarna cele mai delicioase.