Cele mai noi Retete

Dulceata de piersici

Dulceata de piersici este foarte aromata si delicata. Marele secret al acestei dulceti este ca piersicile sa fie foarte bine coapte pentru a surprinde din plin aroma piersicilor.

30 min
4 servings

Dulceata de portocale

Dulceata de portocale are o aroma exotica aroma delicata foarte aromata care cu siguranta si pe placul dvs.

30 min
4 servings

Dulceata de fructe de soc

Dulceata de fructe de soc se aseamana la aspect cu cea de afine numai ca are o aroma total diferita. Daca cea de afine este dulce dulceata de flori de soc este un pic acrisoara dar e la fel de gustoasa.

30 min
4 servings

Dulceata de prune decojite

Dulceata de prune este o dulceata foarte gustoasa datorita faptului ca se poate consuma ca atare sau se poate folosi la prepararea prajiturilor si torturilor.

30 min
4 servings

Dulceata de struguri

Dulceata de struguri ofera pe langa aroma dellicioasa si o diversitate pe masura in sensul ca se poate prepara atat din struguri rosii cat si din struguri albi, gustul fiind la fel de delicios.

30 min
4 servings

Dulceata de visine

Dulceata de visine este una dintre cele mai populare dulceturi de la noi. Se prepara repede, este gustoasa si poate fi folosita la numeroase prajituri.

30 min
4 servings

Gem de caise

Gemul de caise este cel mai cunoscut si apreciat gem. Se poate consuma ca atare sau pe clatite sau de ca nu in prepararea tartelor.

30 min
4 servings

Gem de capsuni

Daca doriti sa savurati din plin aroma capsunilor si iarna atunci trebuie sa preparati gemul de capsuni. Pare complicat dar de fapt gemul de capsuni de prepara foarte usor.

30 min
4 servings

Gem de piersici

Gemul de piersici este cel mai apreciat de cunoscatori datorita faptului ca are o aroma intensa foarte speciala. Cu cat piersicile sunt mai coapte cu atat aroma si gustul gemului sunt mai bune.

30 min
4 servings

Gem de prune brumarii

Gemul de prune are un gust dulce acrisor pe care il pastreaza mult timp, si culoare rubinie sau rosu - inchis, in functie de timpul de fierbere. Gemul de prune poate fi consumat ca atare sau la diferite prajituri, clatite, orez cu lapte, gris cu lapte etc

30 min
4 servings