Dulceata de cirese are o aroma delicata care ne duce cu gandul la zilele insorite de vara. Fie ca e servita ca atare sau in compozitia prajiturilor, dulceata de cirese este mereu apreciata.
Dulceata de chitra nu este chiar atat de des intalnita in camarile gospodinelor dar gustul ei este foarte aromat si delicios.
Dulceata de coacaze este o dulceata foarte aromata care nu poate lipsi din camara gospodinelor. Este genul de dulceata cu care se prepara prajituri si torturi delicioase.
Dulceata de flori de salcam este o dulceata aromata si foarte parfumata. De asemenea gustul ei delicios face ca aceasta dulceata sa fie cea mai apreciata.
Dulceata de fragi este cea mai apreciata dulceata datorit aromei delicate si a gustului deliciios. Pentru a surprinde din plin aroma fragilor este indicat ca fructele sa fie bine coapte.
Daca cineva credea ca gogonelele sunt bune numai murate se insala. Dulceata de gogonele este o delicatesa speciala cu un gust delicios de bun.
Dulceata de nuci verzi face parte din acele preparate de iarna pe care nu orice gospodina se incumeta sa le prepare. Dulceata de nuci verzi este delicioasa si foarte aromata.
Dulceata de pepene galben este o dulceata aromata si foarte indragita de copii. Este ideala atat la micul dejun, ca gustare dar e ideala si la prepararea prajiturilor si torturilor.
Din coaja de la pepenele verde nu se pot prepara prea multe. Noi va oferim o reteta de dulceata de pepene verde care se prepara rapid si e foarte deliciasa.
Dulceata de pere busuioace este o dulceata delicioasa si foarte aromata fiind delicioasa ca atare, cat si in prepararea prajiturilor si torturilor.