Marmelada de caise se poate prepara atat din fructe coapte cat si din fructe verzi. Gustul acrisor al marmeladei de caise este potrivit pentru clatite si tarte cu diverse umpluturi.
Pentru a surprinde din plin aroma capsunilor, marelasa de capsuni etse cea mai potrivita. Facuta dupa reteta clasica este delicioasa si cu siguranta va incanta pe toata lumea.
Marmelada de cirese visine si capsuni este o combinatie ideala de fructe zemoase , aromate si care se coc in aceeasi perioasa. Rezultatul este o marmelada delicata, fina si foarte gustoasa.
Marmelada de dovleac are o textura fina si un gust foarte delicat datorita aromei intense a dovleacului. Este o marmelada delicioasa care surprinde din plin aroma dovleacului.
Marmelada de fructe si legume este o combinatie reusita din amestecul unor fructe aromate cu legume zemoase. rezultatul este spectaculos datorita gustului delicios ai a aromei fine.
Marmelada de gutui pe langa faptul ca este delcioasa si gustoasa, este foarte buna si in tratarea afectiunilor inflamatorii ale intestinului.
Merele sunt de gasit pe piata in tot timpul anului, astfel ca aceasta marmelada, pregatita din aceste fructe este o reteta pe care o poti pregati oricand. Cu doar cateva ingrediente:apa, zahar, si mere vei obtine o marmelada delicioasa si parfumata.
Marmelada de mere si pere ofera o combinatie de gsturi arome diferite. Daca se folosesc mai multe pere aroma va fi mai fina si gustul mai dulce. Daca se folosesc mai multe mere gustul va fi usor acrisor.
Marmelada de prune este o reteta care foloseste mai mult zaharul natural al fructelor. Va sunt necesare prune bine coapte, adaugandu-se zahar numai dupa gust.
Marmelada de prune decojite este o marmeÂlada fina, care se foloseste ca umplutura pentru fursecuri sau torturi din biscuiti sau piscoturi.