Cand in locuinta nu exista conditii pentru a putea aseza un butoi de stejar sau din material plastic, varza se poate mura foarte bine in borcane de sticla sau de pamant.
Fiecare gospodina are reteta ei de gogosari in otet si bineinteles cu secretele ei. Noi va oferim o reteta traditionala de gogosari in otet pe care cu siguranta o veti aprecia.
Ardeii cornul caprei in otet deoarece sunt foarte iuti trebuie sa aveti grija de cate ori ii consumati deoarece ei sunt deliciosi si ajuta la prepararea felurilor de mancare picante.
Ardeii cornul caprei conservati sunt de un real ajutor in bucatarie in zilele geroase de iarna. Ardeii cornul caprei conservati dau un gust delicat si o aroma ideala la mancare.
Varza rosie murata in otet este un preparat care nu trebuie sa lipseasca din camara de toamna a niciunei gospodine. Varza crocanta si acrisoara este potrivita ca garnitura pentru fripturi si piureuri de legume.
Ardeii murati umpluti cu varza pentru iarna sunt foarte gustosi, stimuleaza pofta de mancare si pot completa orice garnitura sau friptura.
Daca v-ati saturat de atatia ardei umpluti in aceasta perioada plina de legume, nu inseamna ca trebuie sa renuntati la ei, ci sa-i conservati pentru iarna, pentru ca atunci vin adevaratele pofte, cand legumele sunt inaccesibile.
Pasta de ardei capia poate fi consumata in orice sezon la preparate de paste, pizza sau alte mancaruri. Pasta de ardei capia pentru iarna are un gust dulceag si aromat
Pasta de gogosari picanta este o conserva care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Asa ca orice gospodina toamna trebuie sa o prepara, astfel bucatele vor fi mai gustoase.
Ardeii grasi conservati sunt foarte folositori iarna atat la prepararea mancarurilor gatite cat si la salate.