Vinetele murate sunt foarte bune la prpararea multor feluri de mancare , iarna, cand nu se gasesc prea multe legume proaspete.
Pentru zielle de post din iarna, sau pentru acele zile cand doriti o mancare usoara si gustoasa noi va propune o delicioasa reteta de bame conservate, care va vor ajuta foarte mult la prepararea unor mancaruri delicioase.
Fasolea verde uscata este recomandata pentru cei carora cea conservata nu le place. Fasolea verde uscata se prepara la fel ca cea verde avand un gust delicat si aromat.
Fasolea verde conservata in sare si zahar este de mare ajutor gospodinelor iarna, cand nu se gasesc multe legume proaspete. Este recomdata si in zilele de post deoarece contine multe vitamine si energizeaza organismul.
Ciupercile marinate nu trebuie sa lipseasca din nici o camara cu conserve de iarna deoarece ele sunt aromate si pastreaza intact aroma ciupercilor.
Conservele de ciuperci pentru gatit se folosesc la tot felul de mancaruri delicioase si vei gati mai repede, pentru ca aceste ciuperci conservate sunt gata facute si sunt excelente.
Ghiveciul de iarna este un preparat delicios, care pastreaza din parfumul legumelor proaspete. Pentru prepararea lui poti folosi cam toate legumele pe care le gasesti la piata.
Carnea de porc in suc propriu pentru iarna este o metoda rapida si sigura de a pastra carnea de porc peste iarna, lucru care ii asigura si un gust mault mai aromat si delicat.
Rosioara aperitiv pentru iarna este un apritiv pe baza de peste, care cu siguranta va face furori atat la masa de Craciun cat si la cea de Revelion.
Visinele conservate pentru prajituri sunt de mare folos la mesele in familie la anumite prajituri cu care sa va inveseliti invitatii.Visinele conservate pentru prajituri nu trebuie sa lipseasca din camara cu conserve de iarna.