Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Friptura dorohoiana este un preparat traditional pe care trebuie sa il savurati daca aveti ocazia.
Tocatura in rulou este un preparat delicios pe care il puteti servi atat cald ca fel principal dar si rece ca aperitiv.
Mititeii sunt genul de preparat are place tturor numai ca pare complicat de preparat. Daca doriti totusi puteti incerca dvs aceasta reteta dand o nota de originalitate prin condimentele folosite.
Parjoalele sau chiftelele din carne de vita se pot servi atat ca aperitiv, fel principal sau ca punct de pornire spre un alt fel de mancare precum paste cu sos, sau pur si simplu se prepara un sos de rosu usor picant.
Cotletele de vitel la gratar va pot garanta succesul la o masa alaturi de cei dragi. Aceste cotlete delicioase le puteti prepara si atunci cand mergeti cu cei dragi la picnic.
Friptura de vitel la tava este genul de preparat pe care merita sa il preparati ori de cate ori doriti sa impresionati pe cei dragi cu calitatile dvs de bucatareasa.
Escalopul de vitel este un preparat rapid pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti invitati neasteptati si pe care doriti sa ii surprindeti cu ceva bun.
Escalopul de vitel cu sos tomat si ciuperci este un preparat dobrogean pe care daca il veti gusta o data va va surprinde prin gustul si aroma lui.
Ficatul de vitel sote este un preparat aromat, fin, pe care trebuie sa il preparati si dvs . Ficatul de vitel sote se poate consuma, dupa preferinta, cu felii de ardei rosii chilli, pentru un plus de gust si aroma.
Bitfecul ardelenesc de vitel este diferit prin faptul ca se prepara la cuptor cu ceapa si cu sos. Trebuie sa il incercati si dvs!