Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Snitelul din vitel este foarte fraged si aromat. Servit cu lamaie ofera o aroma si un gust delicios si foarte aromat..... de neuitat!
Ciocanelele de pui in crusta dulce este un preparat delicios pe care trebuie sa il preparati pentru o cina in familie.Fiind crocante ciocanelele se pot servi si reci, a doua zi.
Feliile de mozaic surpriza se pot servi atat ca apertive reci cat si ca fel principal, adaugand drept garnitura orez cu legume sau sparanghel tras in unt.
Pieptul de pui cu legume si sos de vin este un fel principal delicios, dietetic si foarte gustos, pe care il puteti preparat ori de cate oro doriti sa mancati ceva usor.
Frigaruile de vita si pui sunt delicioase, gustoase si dietetice. pentru o aroma intensa este indicat sa le serviti cu garnitura de legume sotate.
Reusita unei mese de duminica va este garantata de aspectul muschiului de vita intr- un aluat crocant, alaturi cateva ciupercute si de ce nu, alaturi de un pahar de vin rosu.
Puiul umplut din belsug este reteta de succes al unei cine in familie, alaturi de cei dragi.
Pestele in crusta este un preparat delicios, pe care il puteti servi atat ca fel principal cat si ca gustare, avand un continut ridicat de vitamine si minerale.
Sunt multe retete de frigarui. Noi va oferim o reteta de frigarui asortate , foarte aromate pe care chiar va sfatuim sa o incercati!
Legumele si carnea alba sunt ele sanatoase, dar din cand in cand mai avem nevoie si de putin porc - mai ales daca il preparam astfel incat sa valorificam la maximum aromele carnii.