Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Tocanita de miel cu cartofi este o mancare aromata de primavara, delicioasa si pe placul tuturor.
Tochitura dobrogeana este un preparat delicios si gustos, pe care il puteti servi cu o salata de muraturi asortate.
Ciupercile taranesti sunt delicioase si le puteti servi atat ca fel principal cat si ca garnitura.
Ciulamaua de rosii este o mancare usoara si gustoasa, pe care o puteti servi cu garnitura de piure in cartofi.
Mazarea scazuta trebuie sa o incercati pentru ca este o combinatie placuta de gusturi dulci si iuti, numai bune pentru masa de pranz.
Rasolul de pasare este un preparat dietetic si gustos, pe care ar trebui sa il consumati macar o data pe saptamana la masa de pranz.
Sarmalele maramuresene de post cu ciuperci sunt aromate si gustoase, numai bune pentru zilele e post.
Capul de porc cu varza acra este o mancare de iarna foarte gustoasa, pe care o puteti servi cu mamaliga fierbite si ardei iute.
Mamaliga cu carnati este un preparat usor de preparat si foaret gustos, pe care il puteti servi atat cald cat si rece, la felul principal sau la gustare.
Pilaful de pasare este un preparat indragit de copii pentru ca este gustos si aromat.