Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Budinca de carne este un preparat delicios si foarte satios, pe care il puteti servi si rece, a doua zi, insotit de legume sau de o salata de sezon.
Budinca de carne si vinete este un preparat pe care trebuie sa il incercati deoarece este foarte aromat si gustos.
Ciulama de ciuperci este delicioasa, dar daca o preparat ca atare, de post, veti observa aroma intens a ciupercilor. Daca vreti sa nu fie de post, inlocuiti apa cu lapte dulce si, la final, adaugati o lingura de smantana.
Mancarea de linte este un preparat de post, aromat si gustos, pe care il puteti servi cald sau rece.
Ardeii umpluti cu cuscus sunr foarte buni, dar daca preferati gustul sarat-acrisor, inlocuiti mugurii de pin si stafidele cu masline tocate si 2 rosii taiate cubulete.
Curry de legume este o mancare foarte aromata, pe care o puteti servi calda sau rece, cu orez fiert.
Crevetii prajiti cu ghimbir si fructe sunt gustrea perfecta in zilele de vara, fiind un preparat gustos, plin de vitamine si cu un efect revigorant.
Somonul la cuptor pe pat de fenicul este un preparat aromat si gustos, pe care ar trebui sa il incercati daca aveti ocazia. Semintele de fenicul accentueaza aroma pestelui si il face un preparat usor de tolerat.
Codul la cuptor cu fenicul si legume se serveste cald sau chiar si rece, fiind un preparat perfect pentru mesele cu mai multi invitati.
Rulourile de taitei cu somon si fenicul sunt delicioase si aromate, desi se prepara destul de greu si necesita timp.