Reteta acestui stufat de miel este facuta in spiritul traditiei crestine de Paste si foloseste ofrandele primaverii: verdeata frageda si carnea de miel. Aromele de verdeturi proaspete va da un gust primavaratic de exceptie.
Muschiul de miel cu smantana este poate cel mai vechi preparat din muschi de miel.El nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste, dar poate fi preparat si pentru un pranz la sfarsit de saptamana.
Ciorba taraneasca de cocos este una din acele retete pe care nu avem ocazia sa le preparam prea des.De aceea cei de la oras o considera ceva special in schimb ce oamenii de la tara sunt poate satui de ea.
In mod traditional, de pe masa de Paste nu lipseste carnea de miel. Este o carne frageda, care capata o aroma rafinata in combinatie cu diferite verdeturi. Daca doriti sa va impresionati invitatii puteti pregati aceasta reteta rapida si delicioasa.
Pentru cei care nu iubesc in mod deosebit drobul traditional de Paste din carne de miel, aceasta rulada poate fi o optiune delicioasa pentru invitatii nostri.
Un aperitiv gustos din sunca si carne de miel a carui savoare poate fi scoasa in evidenta prin alaturarea unui vin demisec.Acest preparat poate fi de asemenea si un fel principal prin alaturarea unei garnituri sau a unei salate.
Salata de primavara cu oua de prepelita este poate cea mai sanatoasa salata.Continutul mare de vitamine, asigura un plus de energie dupa o iarna in care s-au consumat numai alimente bogate in grasimi.
reteta de drob de miel difera de la o casa la alta.Fiecare gospodina are micul ei secret pe care cu greu il dezvaluie si celorlalti.Noi va oferim una din multimea de retete de drob existente, care speram sa va tenteze prin gustul si aspectul deosebit.
Friptura meil cu iaurt este poate cea mai raspandita reteta de friptura de miel la ciptor.Reteta se mai poate imbunatati cu putin rozmarin prospat sau cimbru, dar de ce sa nu recunoastem ca cel mai bun gust este cel original!
Aceasta placinta provine din partea centrala Frantei unde placinta pascala era de nelipsit de pe mesele tuturor. Se serveste ca aperitiv cald si poate fi felul principal la cina, dar ete si mai buna servita cu orice ocazie alaturi de cei dragi.