Carnea de iepure este pentru multa lume o delicatesa, iar acest mod de a o prepara cu sos de rosii ii ofera un gust oriental cu care nu suntem familiarizti dar de care nici nu ne putem lipsi.
Tocana din coaste de miel este o mancare mai grea, dar plina de legume, deci un pranz reusit pentru orice gurmand.Cobinarea modalitatilor de preparare cuptor-aragaz, ofera o aroma deosebita mancarii.
Pasca cu branza, cu siguranta este regina neincoronata a sarbatorilor de Paste. Ca asemanarea sa fie si mai mare ea are un aspect auriu si vine cu o coronita de aluat invaluita in mirosuri ametitoare.
Prajitura exotica este poate cel mai simplu si delicios desert pe care eu l-am vazut.Nu se foloseste deloc aragazul deci il poate face si un copil.dar gustul...nu se poate exprima prin cuvinte.Puteti pune fructe de padure pentru un gust acrisor.
Prajituta foi de primavara este o prajitura delicioasa care se prepara cu ce mai aveti prin camara .Contine cate putin din toate dar este delicioasa si pe gustul tuturor inclusiv al copiilor.
Un desert racoritor de vara care contine foarte multe vitamine si in acelasi timp este foarte bun.Nimeni nu se gandea ca se poat prepara deserturi bune si din oua de prepelita, dar speram sa spargem acest mit.
Ciulamaua de urzici este poate printre putinele mancaruri care se poate face maxim de 2-3 ori pe an deoarece urzicile nu se gasesc decat primavara si nu trebuie sa fie nici prea batrane.
Pastravul in sos de sofran si rodie se prepara usor si este o adevarata capodopera.Gustul imbietor facut dintr-o combinatie orientala perfecta ne face sa ne simtim bine si sa manacam sanatos is delicios.
Pentru a prepara un tort delicios nu este nevoie sa fie sarbatoare. Trebuie doar sa fii fericita ca vei savura un desert delicios care ii va incanta si pe cei dragi.
Ce poate fi mai delicios decat un tort cu ciocolata? Nimic. Si daca mei este si genul de tort care se prepara repede si este foarte bune....cu atat mai bine.Laudele nu vor intarzia sa apara, iar dumneavoastra veti savura un desert de nota 10.