Pennele cu ciuperci sunt un fel principal de mancare din regiunea italiana Toscana.Faptul ca trebuie sa aiba multe ciuperci face ca acest preparat sa fie delicios si foarte bun de consumat in zilele de post.
Pennele cu legume de primavara sunt un fel de mâncare vegetaran, proaspat, gustos şi plin de culoare si de vitamine, Sofranul adauga un plus de gust deosebit care face acest gust de neuitat.
Pastele cu sos pesto de sparaghel poate fi atat un fel principal cat si o gustare delicata si rafinata la o cina formala.Prepararea este rapida, astfel ca nu trebuie sa stati mult timp in fata aragazului.
Dacă doriţi sa va impresionati invitatii atunci e momentul sa preparati rigatoni cu ciuperci şi fructe de padure.Culorile vii ale ingredientelor fac ca laudele sa nu intarzie, iar gustul preparatului ii va lasa pe invitati cu siguranta fara cuvinte.
Carnea de miel la cuptor cu anghinare si mazare, este un preparat de origine Calabrese, care este pregătit special pentru Paşte.Aspectul deosebit si gustul desavarsit al preparatuli va aduce numai laude si vorbe bune.
Reteta de painici umplute o puteti prepara ca aperitiv pentru mesele festive sau de ce nu ca o gustare de dupa masa alaturi de un ceai.Aceasta reteta are avantajul ca painicile o data preparate le puteti pastra in frigider chiar si 3-4 zile.
Daca este o reteta care se face doar cu ocazia sarbatorilo de Paste atunci aceea este Ciorba de miel.Fiecare gospodina are secretul ei cand vine vorba de ciorba de miel, dar ardelenii stiu sa faca ca ciorba lor sa fie cea mai buna.
Pasca napoletana este una din cele mai renumite din toata Italia, datorita faptului ca contine fructe confiate si un amestec de 2 feluri de branza.Gustul ei delicios o sa va convinga ca nu e cazul sa fie Paste pentru a manca un desert delicios.
Drobul de pui inlocuieste cu succes pe cel de miel fiind apreciat tot mai mult in ultima perioada.Si, pentru ca nu avem prapur cea mai potrivita varianta este sa facem un drob de pui in aluat.
Gnocchi sunt paste care au cartofi in aluatul de baza si arata ca niste galuste mici striate. Reteta aceasta este una din cele mai intalnite. Sunt multe variante de sosuri cu care putem sa servim gnocchi si de asemenea le putem prepara si la cuptor.