Usor si racoritor, serbetul de lamaie reprezinta desertul suprem de vara. Si nu este greu de facut deloc.
Daca doriti un desert delicios si foarte racoritor, atunci solutia este serbetul de poartocale. Se prepara rapid, iar rezultatele sunt spectaculoase.
Serbetul de trandafir este cel mai aromat si delicios serbet. Secretul acestui serbet este ca florile de trandafir sa fie parfumate.
Desi nu este foarte des intalnit in camarile de iarna ale gospodinelor, serbetul de coarne are o aroma delicata, fina, foarte rafinata.
Serbetul de zmeura este cel mai delicios serbet, avand o aroma acrisoara delicioasa, care nu poate lipsi din camara dvs de iarna.
Sosul de mere este un sos dulce-acrisor care se serveste la fripturile de pasare (curcanul de Craciun) si de vita. Este un sos care nu poate lipsi din camara oricarei gospodine.
Sosul de fructe este un sos aromat care se poate folosi atat la peste cat si la carnea rasol sau de ce nu pentru a improspata aroma legumelor natur.
Sosul de gutui datorita aromei parfumate este foarte des intalnit in bucatariile gospodinelor. Sosul este folosit pentru aromatizarea fripturilor de pasare sau porc oferind un plus de aroma si gust.
Pasta de rosii pentru fripturi este cea care innobileaza gustul oricarei fripturi, fie ea de vita, porc, puui, curcan sau vanat.
Gogosari umpluti cu ciuperci sunt deliciosi iarna alaturi de un fel principal. Gogosari umpluti cu ciuperci pot fi conservati si cu conopida sau alte legume de sezon.