Ghiveciul cu legume prajite este un preparat foarte aromat si plin de vitamine, care ne este de mare ajutor in zilele de post din an. Fie ca il consumam proaspat sau conservat, ghiveciul de legume prajite ofera un gust si o aroma delicioasa.
Fiecare gospodina are reteta proprie de zacusca pentru iarna, dar toate retetele pleaca de la reteta originala pe care ve-o impartasim cu drag si dvs.
Giveciul cu legume oparite face parte din acele retete care dau frau liber imaginatiei. Dupa preferinte, puteti adauga si alte legume precum bamele, mazare sau chiar broccoli.
Ghiveciul din legume crude surprinde din plin aroma legumelor, pastrand intacte in acelasi timp toate vitaminele.
Ghebele murate sunt delicioase iarna deoarece au o aroma delicata si un gust delicios de care cu siguranta va veti indragosti si dvs,
Gogonelele in amestec conservate in otet da gospodinelor un punct de placare pentru multe tipuri de muraturi asortate. Pentru a aroma si un gust mai delicios se pot combina cu fructe precum mere sau gutui.
Varza rosie ofera gogonelelor nu numai un colorat usor rosu dar si un gust usor dulceag si nu vor fi foarte sarate.
Gogonelele cu pepene rosu la butoi sunt aromate, delicioase, iar cunoscatorii apreciaza acest tip de muraturi, datorita gustului delicios.
Gogonelele in saramura nu lipsesc in nici o iarna din nici o camara. Fiecare gospodina isi pune din timp deoarece gogonelele in saramura sunt delicioase si foarte gustoase.
Gogonelele asortate ofera gospodinelor o multitudine de posibiliati de a pune gogonelele in combinatie atat cu legume cat si cu fructe.