Retete de Conserve si Muraturi
Gogosari cu vinete trase in ulei sunt deliciiosi si de mare folos iarna la prepararea diferitelor feluri de mancare delicioase.
Fiecare gospodina are reteta proprie de gogosari in otet, pe care o foloseste in fiecare toamna. Pentru acele gospodine care vor sa schimbe reteta sau care nu stiu cum se pon gogosarii in otet, va oferim o reteta clasica, rapida cu rezultate delicioase.
Gogosari umpluti cu struguri in otet sunt o combinatie foarte reusita in ceea ce privesc muraturile. Gustul lor fin si aromat ofera de fiecare data o senzatie placuta.
Gogosari in otet umpluti cu conopida sunt deliciosi serviti ca salata de muraturi, iar gospodinele stiu asta si in fiecare toamna pun in camara gogosari in otet umpluti cu conopida.
Gogosarii umpluti cu ciuperci se servesc ca muraturi, langa prepaÂrate din vanat sau carne de porc, prezentati asa cum s-au murat, designul fiind punctul forte al fiecarei gospodine.
Ardeiul capia si gogosar in sos picant sunt deliciosi daca sunt serviti ca garnitura alaturi de o carne grasa la gratar.
Ardei capia copti la borcan sunt un deliciu in zilele de iarna, dar mai ales in preajma Craciunului cand avem nevoie de ceva care sa ne taie greata de la carnea grasa de porc.
Ardei capia opariti in otet sunt un preparat de iarnadin care se face o salata delicioasa, care servita alaturi de o mancare grasa sau picanta ofera un gust delicios.
Ardeii grasi si gogosari in otet nu pot lipsi din nici o camara cu conserve de iarna. Gospodinele stiu asta si iau masuri din timp pentru a avea pe masa iarna tot ce e mai bun si mai gustos.
Gspodinele stiu ca iarna nu se gasesc prea multe legume in piata si iau masuri de toamna cand pun in camara si borcane cu ardei tocat, care se foloseste la orice tip de mancare.