Retete de Conserve si Muraturi
Zacusca de gogosari este unul din deliciile pe care le pregatesti toamna pentru iarna. Aceasta zacusca de gogosari pastreaza toata dulceata si gustul gogosarilor, avand ca un atu in plus faptul ca partea utila a gogosarilor este mare.
Daca zacusca este una din cele mai bune conserve de iarna, zacusca de ardei capia este una din cele mai delicioase zacusti. Zacusca de ardei capia are o picanterie combinata cu gustul dulce al ardeilor si gogosarilor care o face irezistibila.
Zacusca de ardei copti are un gust usor picant si foarte aromat pe care il veti indragi cu siguranta. Aceasta reteta de zacusca de ardei copti este o reteta practica care va face sa savurati bunatatile toamnei in plina iarna.
Zacusca combinata are o aroma delicioasa datorita telinei si a patrunjelului,oferind un gust fin si delicat. Reteta de zacusca combinata pe care ve-o propunem este o reteta foarte gustoasa.
Castravetii murati in saramura sunt muraturi care pot fi consumate la foarte multe retete de mancare. Din castravetii murati in saramura se prepara mancare de castraveti, sunt utilizati la salata boeuf, salate asortate de muraturi, etc...
Dintre toate muraturile pepenii verzi murati sunt de departe cei mai apreciati. Gustul lor dulce-acrisor ofera o senzatie unica de fiecare data cand ii veti savura.
Cand in locuinta nu exista conditii pentru a putea aseza un butoi de stejar sau din material plastic, varza se poate mura foarte bine in borcane de sticla sau de pamant.
Fiecare gospodina are reteta ei de gogosari in otet si bineinteles cu secretele ei. Noi va oferim o reteta traditionala de gogosari in otet pe care cu siguranta o veti aprecia.
Ardeii cornul caprei in otet deoarece sunt foarte iuti trebuie sa aveti grija de cate ori ii consumati deoarece ei sunt deliciosi si ajuta la prepararea felurilor de mancare picante.
Ardeii cornul caprei conservati sunt de un real ajutor in bucatarie in zilele geroase de iarna. Ardeii cornul caprei conservati dau un gust delicat si o aroma ideala la mancare.