Retete de Conserve si Muraturi
Daca doriti sa incercati o reteta clasica de magiun traditional incercati si aceasta reteta de magiun cu prune care va va incanta.
Marmelada de pere prune si mere ofera un gust deosebit intr-o combinatie de zile mari. Marmelada de pere prune si mere este ideala atat la micul dejun cat si la prepararea prajiturilor.
Incercati reteta de marmelada de caise. Aceasta marmelada de caise este la fel de buna si parfumata, pastrand toata savoarea caiselor. Marmelada de caise este excelenta pentru micul dejun sau pentru prepararea altor deserturi.
Marmelada de capsuni are o aroma pe care cu totii o indragim, de aceea pentru a beneficia de aceasta aroma si iarna nimic nu e mai bun decat marmelada cu capsuni.
Marmelada de pere este una din acele marmelade la care nu trebuie adaugat mult zahar deoarece perele sunt destul de dulci, astfel produsul finit este mult mai natural si mai gustos.
Marmelada de dovleac este o marmelada care ii va lasa pe toti surprinsi deoarece aroma dovleacului este capturata si foarte bine pusa in valoare.
Compotul de caise se prepara usor si are foarte multe utilizari iarna. Compotul de caise se poate consuma, iar fructele din acest compot de caise se pot folosi la salate de fructe, prajituri, ornari de torturi, cocktailuri.
Compotul de cirese ne aduce aroma delicata a cireselor de iunie in toiul iernii. Servit rece aceste compot devine un deliciu...devenit capriciu.
Daca tot e sezonul prunelor de ca sa nu puneti in camara si cateva borcane de compot de prune care sa va aduca aminte de toamna si toate bunatatile ei?
Compotul de capsuni este un desert savuros de consumat atat pe timpul verii, cat si in perioada iernii. Vara il poti pregati si consuma imediat, insa daca vrei sa il ai si pentru lunile de iarna, va trebui sa il fierbi mai mult si sa il treci prin procedu