Retete de Conserve si Muraturi
Ciupercile marinate nu trebuie sa lipseasca din nici o camara cu conserve de iarna deoarece ele sunt aromate si pastreaza intact aroma ciupercilor.
Conservele de ciuperci pentru gatit se folosesc la tot felul de mancaruri delicioase si vei gati mai repede, pentru ca aceste ciuperci conservate sunt gata facute si sunt excelente.
Ghiveciul de iarna este un preparat delicios, care pastreaza din parfumul legumelor proaspete. Pentru prepararea lui poti folosi cam toate legumele pe care le gasesti la piata.
Carnea de porc in suc propriu pentru iarna este o metoda rapida si sigura de a pastra carnea de porc peste iarna, lucru care ii asigura si un gust mault mai aromat si delicat.
Rosioara aperitiv pentru iarna este un apritiv pe baza de peste, care cu siguranta va face furori atat la masa de Craciun cat si la cea de Revelion.
Visinele conservate pentru prajituri sunt de mare folos la mesele in familie la anumite prajituri cu care sa va inveseliti invitatii.Visinele conservate pentru prajituri nu trebuie sa lipseasca din camara cu conserve de iarna.
Fructele conservate ne aduc placerea si aroma fructelor in multe prajituri preparate in sezonul geros cand nu prea se gasesc fructe aromate in comert.
Muraturile picante sunt la mare cautare in zilele de iarna. Fie ca se servesc ca salata sau garnitura, ele completeaza in cel mai frumos mod posibil masa.
Dulceata de capsuni este cea mai aromata si mai gustoasa dintre dulceturi datorita fructelor car daca sunt coapte sunt delicioase.
Dulceata de cirese negre amare este foarte aromata si gustoasa in acelasi timp avand si un efect revigant extraordinar.