Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Coronita din coaste este un preparat cu care ii veti surprinde pe invitati, atat prin aspect cat si prin gustul ei desavarsit.
Frigaruile cu peste si creveti sunt foarte gustoase si se pot servi atat calde alaturi de o garnitura cat si reci ca aperitiv.
Fileul de salau cu sos de capere este delicios, rapid de preparat si de mare efect la masa.
Fileul de pastrav cu salata este un fel principal delicios, rapid de preparat si foarte satios.
Aripioarele de pui cu sos picant sunt delicioase, aromate si foarte gustoase. Daca doriti ca sosul sa nu fie picant puteti sa inlocuiti boiaua iute cu cea dulce.
Frigaruile de peste marinat sunt delicioase si se pot prepara cu orice fel de peste doriti dvs.
Puiul cu miere este un preparat delicios, acre se poate servi cu sos de smantana cu usturoi. Pentru un aspect desavarsit adaugati in momentul servirii cateva seminte de susan.
Pieptul de curcan umplut este un preparat acre se poate servi rece ca aperitiv si cald alaturi de o friptura, ca fel principal.
Somonul in aluat este un preparat foarte gustos si plin de vitamine, fiind in acelasi timp un preparat care poate inlocui cu succesc carnea de porc sau de pui.
Calamarul umplut este un preparat exotic, pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti invitati la masa pe care doriti sa ii surprindeti cu un preparat delicios...